HoReCa assistentie

HoReCa assistentie

Wie vandaag nog in horeca wil starten wordt voor gek verklaard. Integendeel, een rendabele horecazaak blijft mogelijk met een professionalisering van alle facetten van het ondernemen.

Slechts 1 op 3 starters houdt het langer vol dan 3 jaar. Maar laat dit je niet afschrikken. Wie start met kennis van zake, heeft een veel grotere overlevingskans. Tomik ontwikkelde daarom het Horeca-assistance plan. Meer efficiëntie in je personeelsbeheer, de juiste prijszetting, een economischer aankoopbeleid en een slankere kostenstructuur. Met een strakke discipline valt er zeker nog te ondernemen in de horecasector.

Horecazaken die lijden onder de slechte economie, kunnen het horeca-assistanceplan goed gebruiken. Samen maken we een analyse van de hele zaak. Daarna gaan we over tot een plan van aanpak om uw zaak opnieuw rendabel te maken.

Start je net met een zaak of kan je hulp gebruiken bij het rendabiliseren, aarzel dan niet en contacteer onze horecaspecialist Mike.